Kategorier
Blogg

Initial Coin Offering

Den nye teknologien

Kryptovaluta er en fellesbetegnelse på forskjellige typer kryptomynter og token som bruker blokkjede teknologi til å utføre transaksjoner. Blokkjede er en måte å holde regnskap i hva som blir utført og av hvem når noe skal overføres fra en person til en annen. Blokkjede teknolgi er en fantastisk åpen og sikker måte å overføre noe mellom to personer av verdi elektronisk.

Bitcoin oppdaterer en liste hvert tiende minutt. Det betyr at du må maksimalt vente i 10 minutter før du vet om din transaksjon er blitt godkjent og du har kjøpt eller solgt en Bitcoin.

Hente inn penger

Har du sett på kryptovaluta og har skjønt at dette er en glimrende teknologi for deg må du lese videre. Har du en god forretningside som du mener fortjener dagens lys, men du ser at du ikke har penger til å utvikle ideen kan du hente inn penger på forskjellige måter til din oppstartsbedrift.

Kryptoemisjon

Det finnes nå en ny måte å hente inn penger til dine gode forretningsideer. Du kan gå utenom det tradisjonelle banksystemet og heller søke etter penger fra de som ønsker å satse litt. Mange som ønsker å satse litt er mye bedre enn ingen som vil satse ingenting.

Kryptovalutaplattformer gir deg nå verktøyene til å starte innsamling av penger til gode forretningsideer uten at du trenger å kjenne viktige personer. Du kan sette i gang og tilby de som ønsker en liten innsikt inn i din ide en token som de kan bruke når ideen din har kommet ut i livet. Med denne token kan de utforske ditt univers som du bygger med hjelp av blokkjedeteknologi. Du kan også tjene penger på å kjøpe ICO ved en tidlig fase av kryptoemisjon for en coin.

Kategorier
Blogg

Hvorfor Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som bruker kryptografi for å sikkre transaksjoner og verdier. Du kan derfor kjøpe Bitcoin for å bruke det som betalingsmiddel. Bitcoin er mye mer enn bare digital valuta og betalingsmiddel, Bitcoin er en komplett bank system uten en sentral enhet som hele verden kan bruke til å overføre verdier raskt og enkelt.

Det finnes mange historier om folk som har tjent mye penger på at de har kjøpt og solgt Bitcoin som investeringer. Bitcoin svinger kraftig i verdi, noe som gjør at en stor gevinst fort kan hentes.

Vi har laget en liste med nettsider hvor du kan kjøpe Bitcoin og annen kryptovaluta som feks: Bitway (WAY)!

Se liste med nettsider hvor du kan kjøpe Bitcoin raskt og enkelt: https://kjopebitcoin.com/kjope-bitcoin/

https://exchange.latoken.com/exchange/WAY-USDT

Kategorier
Bitcoin Blogg

Hva er Bitcoin

Bitcoin er en digital valuta som bruker kryptografi.

Bitcoin har blitt et globalt fenomen og handles over hele verden. Bitcoin lever på internett og kan brukes av hvem som helst. Bitcoin er en veldig rask og desentralisert digital valuta. Det betyr at det ikke er en sentral enhet som styrer valutaen, som er situasjonen for alle andre valutaer. Norske kroner, for eksempel, styres av en sentralbank.

Dette er noen av grunnene til at Bitcoin blir omtalt som fremtidens pengesystem. Det er like enkelt å sende Bitcoin som det er å sende en epost. Det er flere å flere som aksepterer Bitcoin som betalingsmåte nå, og flere blir det.

Fordelene med å bruke Bitcoin er at det er en rask og enkel måte å betale på uten at en tredjepart er involvert. Bitcoin nettverket, eller systemet, er åpent og fri fra sentral styring. Bitcoin er en digital gjenstand. Selve funksjonen til Bitcoin er veldig lik vår norske krone. Men det er noe store forskjeller mellom Bitcoin som digital valuta og kronen. Bitcoin lages ikke av en sentral bank og distribueres ikke av et land. Det er derfor du kan sende raske transaksjoner mellom land istedenfor å vente i flere dager.
Dette fører igjen til at det er mye billigere å bruke Bitcoin som betalingsmåte enn for eksempel VISA eller Kredittkort.

Vil du kjøpe Bitcoin kan du gjøre det her på Kjopebitcoin.com