Initial Coin Offering

En ICO gir deg muligheten til å være med på første salget av en kryptovaluta når den blir tilbudt offentligheten. De fleste valutaer blir priset med rabatt i starten slik at de første som kjøper får mer valutaenheter eller token, for summen de har investert.

En valutaenhet eller token, kan på samme måte sammenlignes med en aksje. De handles på børser og prisene går opp og noen ganger ned. En ICO gir deg muligheten til å være med fra start når valutaen tilbys offentligheten. Bitway har startet sin egen valutaenhet som vil bli handlet på flere børser.

Bitway er nå til salgs både på nettsiden https://bitway.net og kryptovaluta børsenene https://latoken.com og https://p2pb2b.io hvor Bitway (WAY) er tilgjengelig for offentlig handel.

https://exchange.latoken.com/exchange/WAY-USDT

https://exchange.latoken.com/exchange/WAY-ETH

https://exchange.latoken.com/exchange/WAY-BTC

https://p2pb2b.io/trade/WAY_BTC

Kjøpe ICO

En kryptoemisjon, ICO, utsteder valutaenheter. Disse kalles enten for token eller en kryptomynt. Token og kryptomynt er begreper som brukes for å spesifisere hva slags valutaenhet vi snakker om. Tenker du penger eier du for eksempel en 20 kroning. Kjøp av ICO token eller mynt kan skje ved at du finner nettsiden til utstederen og kjøper direkte fra tilbyderen. Det finnes også forskjellig mellommenn, som for eksempel en exchange.

Leter du etter den store gevinsten bør du sjekke ut: https://bitway.net

Investere i ICO

Kjøp av ICO token eller mynt er en investering. Selskaper bruker ICO for å samle inn penger til sine ideer og konsepter. Det er derfor ikke vanlig at en ICO gir deg mynt eller token som kan brukes med en gang. Myntene kan kjøpes på forhåndssalget og når det kommer på børs, kan de handles offentlig. Handelen foregår på en børs mens selskapet fortsetter å utvikle sine ideer. Først når dette er ferdigutviklet kan du bruke mynten fult ut. I mellomtiden og under utviklingen av selskapets konsept kan du tjene på verdistigning. ICO er veldig likt en børsnotering. Investere i ICO før en kryptovaluta kommer på børs gir deg muligheten til å tjene mer penger enn om du kjøper myntene senere.