Kjøpe Bitcoin

BTCNOK
BTCNOK

Kryptovaluta handelsplattform.

binance
BINANCE

Kryptovaluta handelsplattform med opptil 125x gearing.

Bitmex
BITMEX

Kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer med opptil 100x gearing.

coinbase
COINBASE

Kryptovaluta vekslingstjeneste med tradingplattform.

Bittrex
BITTREX

Ledende blockchain-teknologileverandør og kryptovaluta handelsplattform.

HITBTC
HITBTC

Kryptovaluta vekslingstjeneste med handelsplattform.

LATOKEN
LATOKEN

Kryptovaluta handelsplattform med fokus på likviditet.

P2PB2B
P2PB2B

Innovativ kryptovaluta handelsplattform.

ataix
ATAIX

Kryptovaluta vekslingstjeneste og handelsplattform.

Kjøpe Bitcoin (BTC)

Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en kryptovaluta med markedsverdi på hundrevis av milliarder av dollar. Det er en ganske fantastisk sum som gjør at man bør ta en ekstra titt på akkurat denne valutaen. Bitcoin er en av de mest revolusjonerende teknologiene som har kommet helt siden internet. Kryptovaluta, men også en teknologi. Ser vi på hva Bitcoin er rent praktisk og teknisk, er det en digital valuta. Det vil si at en Bitcoin og denne enheten har en verdi.

Bitcoin er en virtuell valuta og kan sendes fra bruker til bruker på nettverket uten behov for mellomledd.

Transaksjoner blir bekreftet av nettverk noder gjennom kryptografi og registrert i en offentlig distribuert database kalt en blockchain.

En stor fordel med Bitcoin sammenlignet med fiat valuta er begrensningen av antall mynter. Bitcoin kan ikke printes etter behov og er begrenset til 21,000,000 Bitcoin.

Bitcoin lages ved en prosess kjent som mining.

Les mer om Bitcoin mining: https://bitway.net

Hvordan Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en digital valuta som du kan kjøpe på nettsider som spesialiserer seg for denne type tjeneste. Kjopebitcoin.com er en nettside som tilrettelegger en liste med oversikt av flere krypto-børser hvor du kan kjøpe Bitcoin og annen virtuell valuta.

Kjøpe Bitcoin med VISA / Kredittkort.

Bitcoin transaksjoner er raske og verdiene overføres på ca. 10 min mellom person til person uten noen interaksjoner fra en bank.

For å kunne oppbevare Bitcoin, vil du også trenge en Bitcoin wallet. Bitcoin wallets fungere på samme måte som en nettbank.

Kjøpe Bitcoin Steg-for-steg

Når du skal kjøpe Bitcoin må du først velge en kryptobørs.

Deretter må du registrere en konto og verifisere id ved å laste opp kopi av gyldig legitimasjon som pass eller førerkort, og bevis på adresse som for eksempel en faktura fra din strømleverandør / mobilabonnement.

Når din konto er blitt verifisert kan du kjøpe Bitcoin. Du vil få muligheten til å velge ønsket kjøpesum og deretter kjøpe Bitcoin med Visa, kredittkort eller bankoverføring. Når handelen er fullført vil du motta Bitcoin på din konto eller oppgitt Bitcoin lommebok adresse.

Hvorfor kjøpe Bitcoin?

Bitcoin er den største og mest verdifulle digitale valutaen. Dette i seg selv er en veldig stor fordel og gir stabilitet. Bitcoin er en sikker digital gjenstand og kan brukes som betalingsmiddel. Du kan kjøpe Bitcoin for å bruke valutaen på et av mange steder der de aksepterer Bitcoin som betalingsmiddel. Hvis du har Bitcoin kan du også bruke denne valutaen som betalingsmiddel for produkter og tjenester.

Bitcoin er en digital valuta i et økosystem drevet av datakraft der overføringer og annet data lagres i en åpen blockchain-database.

Bitcoin (BTC)

Investere i Bitcoin

Bitcoin er en desentralisert digital valuta. De fleste kjøper i dag Bitcoin som en investering. Når Bitcoin omsettes som en investering, ønsker du en verdiøkning slik at du kan selge valutaen for mer enn det du betalte. Skal du betale eller overføre i en annen valuta enn USD, vil Bitcoin være det beste alternativet. Du betaler raskere, enklere og billigere, spesielt over landegrenser.