Kjøpe Bitcoin

coinbase
COINBASE

Kryptovaluta vekslingstjeneste og handelsplattform.

Bittrex
BITTREX

Ledende blockchain-teknologileverandør og kryptovaluta trading plattform.

binance
BINANCE

Kryptovaluta vekslingstjeneste og handelsplattform.

Bitmex
BITMEX

Handle Bitcoin og andre kryptovalutaer med opptil 100x gearing.

HITBTC
HITBTC

Kryptovaluta vekslingstjeneste trading plattform.

P2PB2B
P2PB2B

Innovativ kryptovaluta IEO og handelsplattform.

LATOKEN
LATOKEN

Kryptovaluta handelsplattform god for likviditet.

ataix
ATAIX

Kryptovaluta vekslingstjeneste og handelsplattform.

Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en virtuell valuta og en av de mest revolusjonerende teknologiene som har kommet siden begynnelsen av internett. Ser vi på hva Bitcoin er rent praktisk og teknisk er det en digital valuta.

En stor fordel med Bitcoin sammenlignet med fiat valuta er begrensningen av antall mynter og at systemet er desentralisert. Bitcoin kan ikke printes etter behov og er begrenset til 21.000.000 Bitcoin.

Kjøpe Bitcoin

Hvordan Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en digital valuta som du kan kjøpe på nettsider som spesialiserer seg for denne type tjeneste. Kjopebitcoin.com er en nettside som tilrettelegger liste med oversikt av flere krypto-børser hvor du kan kjøpe Bitcoin og annen virtuell valuta.

Kjøpe Bitcoin med VISA / Kredittkort.

Bitcoin transaksjoner er raske og verdiene overføres på ca. 10 min mellom person til person uten noen interaksjoner fra en bank.

For å kunne oppbevare Bitcoin, vil du også trenge en Bitcoin wallet. Bitcoin wallets fungere på samme måte som en nettbank.

Kjøpe Bitcoin Steg-for-steg

Når du skal kjøpe Bitcoin må du først velge en kryptobørs.

Deretter må du registrere en konto og verifisere KYC ved å laste opp kopi av gyldig legitimasjon som pass eller førerkort, og bevis på adresse som feks. en faktura fra din strømleverandør eller mobilabonnement.

Når din konto er blitt verifisert kan du kjøpe Bitcoin. Du vil få muligheten til å velge sum for hvor mye Bitcoin du vil kjøpe og kan betale med Visa, Kredittkort eller Bankoverføring. Når kjøpet er fullført vil du motta Bitcoin på din konto.

Hvorfor kjøpe Bitcoin?

Bitcoin er den største og mest verdifulle digitale valutaen. Dette i seg selv er en veldig stor fordel og gir stabilitet. Bitcoin kan brukes som betalingsmiddel, men egner seg bedre som et digitalt objekt, vi kan betrakte Bitcoin som digitalt gull. Du kan kjøpe Bitcoin for å bruke valutaen på et av mange steder der de aksepterer Bitcoin som betalingsmiddel. Hvis du har Bitcoin kan du også bruke denne valutaen som betalingsmiddel for produkter og tjenester. I tillegg er Bitcoin også et nettverk der du kan tjene Bitcoin ved å hjelpe nettverket i form av Bitcoin mining.

Investere i Bitcoin

Bitcoin er en desentralisert digital valuta. De fleste kjøper i dag Bitcoin som en investering. Når Bitcoin omsettes som en investering, ønsker du en verdiøkning slik at du kan selge valutaen for mer enn det du betalte. Hvis du kjøper varer eller tjenester i en annen valuta enn US Dollar, er Bitcoin det beste alternativet. Du betaler raskere, enklere og billigere, spesielt over landegrensene.