Kjøpe Bitcoin

Kjøpe Bitcoin (BTC)

Coinmarket

Coinmarket Exchange Service

★★★★★

Exchange
Binance

Trading Platform

★★★★★

Exchange
HITBTC

Trading Platform

★★★★★

Exchange
Latoken

Token with Trading & IEO Platform

★★★★★

Exchange
P2PB2B

Trading & IEO Platform

★★★★★

Exchange
Bittrex

Trading Platform

★★★★

Exchange
ATAIX

Trade, Exchange, IEO, and Vote.

★★★★

Exchange

Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en kryptert digital eiendel og en av de mest revolusjonerende teknologiene som har kommet siden begynnelsen av internett. En virtuell valuta basert på blokkjede-teknologi. Ser vi på hva Bitcoin er rent praktisk og teknisk er det en digital valuta.

En stor fordel med Bitcoin sammenlignet med den vanlige valutaen er begrensningen av antall mynter og at det er desentralisert. Bitcoin kan ikke trykkes etter behov og er begrenset til 21 000 000 Bitcoin.

Kjøpe Bitcoin

Hvordan Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en digital eiendel som du kan kjøpe på nettsider som spesialiserer seg for denne type tjeneste. Kjopebitcoin.com er en nettside som tilrettelegger lister med oversikt av flere krypto-børser hvor du kan kjøpe Bitcoin og annen virtuell valuta.

Du kan kjøpe Bitcoin med VISA eller Kredittkort raskt og enkelt.

Bitcoin transaksjoner har kort ventetid og verdiene overføres på ca. 10 minutter. Bitcoin er en digital valuta som du kan bruke med en Bitcoin wallet som fungere på samme måte som feks appen: Vipps.

Les mer om Bitcoin wallet: https://coinmarket.no/bitcoin-wallet/

Kjøp Bitcoin Guide Steg-for-steg

Når du skal kjøpe Bitcoin må du først velge en kryptobørs.

Deretter må du registrere en konto og verifisere deg med KYC «Know Your Customer» eller som vi kaller det: «Kjenn din kunde» ved å laste opp kopi av gyldig legitimasjon som pass eller førerkort samt bevis på din adresse som feks kopi av en faktura fra din strømleverandør eller mobilabonnement.

Når din konto er blitt verifisert kan du kjøpe Bitcoin. Du velger sum for hvor mye Bitcoin du vil kjøpe og betaler med VISA, kredittkort eller bankoverføring. Når kjøpet er fullført vil du motta Bitcoin på din wallet.

Hvorfor kjøpe Bitcoin?

Bitcoin er den største og mest verdifulle digitale valutaen. Dette i seg selv er en veldig stor fordel og gir stabilitet. Bitcoin kan brukes som betalingsmiddel, men egner seg bedre som et digitalt objekt, vi kan betrakte Bitcoin som digitalt gull. Du kan kjøpe Bitcoin for å bruke valutaen på et av mange steder der de aksepterer Bitcoin som betalingsmiddel. Hvis du har Bitcoin kan du også bruke denne valutaen som betalingsmiddel for produkter og tjenester. I tillegg er Bitcoin også et nettverk der du kan tjene Bitcoin ved å hjelpe nettverket i form av Bitcoin-gruvedrift.

Investere i Bitcoin

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som brukes til å overføre eiendeler. De fleste kjøper i dag Bitcoin som en investering. Når Bitcoin omsettes som en investering, ønsker du en verdiøkning slik at du kan selge valutaen for mer enn det du betalte. Hvis du kjøper varer eller tjenester i en annen valuta enn US Dollar, er Bitcoin det beste alternativet. Du betaler raskere, enklere og billigere, spesielt over landegrensene.