Kjøpe Bitcoin

coinbase
Coinbase
★★★★★
Annonselink
Paxful
Paxful
★★★★
Annonselink
Changelly
Changelly
★★★★★
Annonselink

Exchange

LATOKEN
LATOKEN
★★★★
Annonselink
P2PB2B
★★★★
Annonselink
ataix
ATAIX
★★★★
Annonselink

Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en kryptovaluta og en av de mest revolusjonerende teknologiene som har kommet siden starten av internet. En form for virtuell valuta basert på blokkjedeteknologien. Ser vi på hva Bitcoin er rent praktisk og teknisk er det en digital valuta.

En stor fordel med Bitcoin sammenlignet med fiat valuta er begrensningen av antall mynter. Bitcoin kan ikke trykkes etter behov og er begrenset til 21.000.000 Bitcoin.

Kjøpe Bitcoin

Hvordan Kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en digital valuta som du kan kjøpe på nettsider som spesialiserer seg for denne type tjeneste. Kjopebitcoin.com er en nettside som tilrettelegger en liste med oversikt av krypto-børser hvor du kan kjøpe Bitcoin og annen virtuell valuta.

Det ville vært mye lettere å bruke Bitcoin om alle godtok Bitcoin som betalingsmiddel. Bitcoin kan brukes som betalingsmiddel på ganske mange steder i Norge. Kaffesteder, nettbutikker, fotobutikker og feriesteder tar betaling i Bitcoin.

Du kan kjøpe Bitcoin med VISA / Kredittkort raskt og enkelt.

Bitcoin transaksjoner har kort ventetid og verdiene overføres på ca. 10 minutter. Bitcoin er en digital valuta som du kan bruke med en Bitcoin wallet app som fungere på samme måte som feks appen: Vipps.

BRD Wallet er en sikker Bitcoin wallet app for iOS / Android.

Kjøp Bitcoin Guide Steg-for-steg

For å kjøpe Bitcoin raskt og enkelt må du først besøke nettsiden Coinbase.com.

Deretter må du registrere en konto og verifisere deg med KYC «Know Your Customer» ved å laste opp kopi av gyldig legitimasjon som pass eller førerkort.

Når din konto er blitt verifisert kan du kjøpe Bitcoin. Du velger sum for hvor mye Bitcoin du skal kjøpe i EUR eller USD og betaler med VISAKredittkort. Når kjøpet er fullført vil du motta Bitcoin på din Coinbase konto som du kan overføre til egen wallet hvor du selv har din Private Key.

Les mer om Bitcoin wallet: https://coinmarket.no/bitcoin-wallet/

Hvorfor kjøpe Bitcoin?

Bitcoin er den største og mest verdifulle kryptovalutaen. Dette i seg selv er en veldig stor fordel og gir stabilitet. Bitcoin kan brukes som betalingsmiddel men er bedere egnet som en digital gjenstand, vi kan anse Bitcoin som digital gull. Du kan kjøpe Bitcoin for å bruke valutaen i en av mange steder hvor de godtar Bitcoin som betalingsmiddel. Har du Bitcoin kan du også bruke denne valutaen som betalingsmiddel for produkter og tjenester. I tillegg er Bitcoin også et nettverk hvor du kan tjene Bitcoin ved å hjelpe nettverket i form av Bitcoin mining.

Investere i Bitcoin

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som brukes til å overføre verdier. De fleste i dag kjøper Bitcoin som en investering. Når Bitcoin handles som en investering ønsker du en verdistiging slik at du kan selge valutaen til mer enn det du betalte. Skal du kjøpe varer eller tjenester i en annen valuta enn Amerikanske Dollar, er Bitcoin det beste alternativet. Du betaler raskere, enklere og billigere, spesielt over landegrenser.