Kjøpe Ethereum

BTCNOK
BTCNOK

Kryptovaluta handelsplattform.

coinbase
COINBASE

Kryptovaluta vekslingstjeneste med handelsplattform.

Bitmex
BITMEX

Handle Bitcoin og andre kryptovalutaer med opptil 100x gearing.

Bittrex
BITTREX

Ledende blockchain-teknologileverandør og kryptovaluta tradingplattform.

binance
BINANCE

Kryptovaluta tradingplattform med opptil 125x gearing.

HITBTC
HITBTC

Kryptovaluta vekslingstjeneste trading plattform.

P2PB2B
P2PB2B

Innovativ kryptovaluta IEO og handelsplattform.

LATOKEN
LATOKEN

Kryptovaluta handelsplattform god for likviditet.

ataix
ATAIX

Kryptovaluta vekslingstjeneste og handelsplattform.

Kjøpe Ethereum (ETH)

Bitcoin var starten på blokkjede- og kryptovalutaeventyret. Ethereum er fortsettelsen på dette eventyret. Bitcoin lagde et system hvor det er mulig å flytte verdier mellom parter helt uten mellommenn i et nettverk som ikke er kontrollert av en sentral enhet. Problemet som oppsto veldig raskt var hvordan man skulle utvikle programmer tilpasset blokkjedeteknologien. Bitcoin er bygd på en åpen kode, men det er vanskelig å bygge egne programmer. Ethereum er et nettverk og en kryptovaluta som løser dette problemet. Ethereum bruker et konsept som kalles smarte kontrakter slik at du kan lage din egen blokkjede-applikasjon, med Ethereum som plattform. Disse smarte kontraktene er ikke kontrakter slik som vi tenker på kontrakter, men heller selvkjørende dataprogrammer.

Ethereum

Hvordan kjøpe Ethereum?

Coinbase.com er et nettsted hvor du kan kjøpe Ethereum på en enkel og effektiv måte. Tjenesten tilrettelegger for alle som ønsker å kjøpe Ethereum. Du trenger å sette opp en Exchange konto for å kunne kjøpe Ethereum, deretter velger du kjøpesummen for Ethereum, og fullfører med en betalingsmiddel.

Hvorfor kjøpe Ethereum?

Ethereum er en stor og verdifull valuta utviklet av Vitalik» Buterin. Valutaen er en av de aller viktigste i utviklingen av kryptoemisjoner «ICO», programvare for kryptovaluta og blokkjedeteknologien.

Et annen viktig moment med Ethereum er at det ikke er noen plassbegrensninger, så applikasjoner kan være veldig store eller små. Ethereum er også mye raskere enn Bitcoin, hvor det tar mye lengre tid å godkjenne og arkivere en transaksjon.

Investere i Ethereum

Det finnes mange spennende kryptovalutaer. Bitcoin er den største og den vi kanskje hører mest om i media. Ethereum er en av de mest spennende kryptovalutaene, og den viktigste kryptovalutaen i markedet etter Bitcoin.

Ethereum tillater alle å lage en egen kryptovaluta, som igjen tilrettelegger for kryptoemisjoner. Det betyr at selskaper med en god ide kan starte sin valuta ved hjelp av Ethereum teknologien og selge denne valutaen til de som ønsker å kjøpe det. Ethereum har derfor et veldig potensial. Så langt har valutaen steget med mange tusen prosent. Potensialet for videre vekst er enormt da kryptoemisjoner og applikasjonsutvikling på Ethereum plattformen så vidt har startet sammenlignet med bruksområdet.